GRATIS expressfrakt på alla beställningar över 2000 Kr 4-5 dagar från beställning till leverans

Om Backyard Design

Från ryttare. För ryttare.

Anpassad cykelgrafik.
Från cyklister För cyklister.

Upptäck BYD:s rötter

Vår grundare Philipp Klakow tävlade i Supercross i USA när han upptäckte sin kärlek till motorcykelgrafik.

Här föddes idén att erbjuda cykelmodeller som folk kan anpassa online, men de förväntade sig inte att de skulle leverera internationellt och se legender som Ryan Villopoto & Josh Hansen använda deras grafik 10 år senare. 

En passion för racing och cykeldesign

Även om tävlingsdagarna ligger bakom honom är det fortfarande passionen som driver oss. Nya mål sattes upp utanför banan och han förverkligade drömmen om ett jobb i dirt bike-branschen. Vårt löfte är att erbjuda dig de tuffaste och coolaste designerna och grafiken!  Din cykel behöver en design som är lika individuell som du själv. Och det är här vi kommer in i bilden: det som har drivit oss på banan är det som nu driver oss att leverera den bästa grafiken på marknaden!  Det spelar ingen roll om du kör för skojs skull eller professionellt, på banan eller på gatan – vi välkomnar dig till familjen! Skapa din design idag och börja rida med stil!
Från hobby till affärsverksamhet
Det som började som en idé blev ett företag som nu sträcker sig över 10 länder och 4 kontinenter. Vi är så glada över att kunna dela vår passion för cykeldesign med människor från hela världen och är tacksamma över att kunna göra det vi älskar!  Vi har satt ribban för kvalitetsgrafik med vår interna produktion och älskar fortfarande att slita på banan! 

Vi är ett team
och du kan bli en del av det!

Strich 1 Schwarz.svg
Det är mer än bara en hobby – motorcykelgemenskapen erbjuder en plattform för cyklister från hela världen och motiverar dem att överskrida sina gränser, upptäcka sig själva och ha en hel del roligt!  För oss handlar det om den här gemenskapen och passionen för cykeldesign. Bli en del av BYD-teamet och visa världen vem du är!

Från kunder till
familjemedlemmar

Strich 1 Schwarz.svg
Gemenskapen och vänskapen är det som gör cykelvärlden så speciell. Det ligger oss varmt om hjärtat och vi är så glada över att vara en del av denna unika familj!

Offroad-åkare

Älskar du att åka i smuts? Det gör våra offroadare också. Internationella storheter som t.ex.  Ryan Villopoto, Tyler Bowers and Josh Hansen representera BYD:s offroad-team globalt. De kom till oss som kunder och blev en del av familjen!

Josh Hansen

X-Games Winner

@joshhansen100

Ryan Villopoto

4 time AMA SX Champion

@ryanvillopoto

Josh Grant

Multitime AMA Winner

@joshgrant33

Tommy Searle

Multitime MXGP Winner

@tommysearle100

Street Riders

Känner du dig hemma på den öppna vägen? Vårt street crew vet precis hur du känner dig. Ryttare som braaap.love eller locci.smecrew har redan anslutit sig till BYD:s street crew och rockar vägen med ett skräddarsytt streetgrafikkit!

Sumo Olli

@sumoolli_74

Braaap Love

@braaap.love

Moto Dom

@moto.dom

Locci

@locci.smecrew

Från ett land till många

Strich 1 Schwarz.svg
Vi finns i 10 länder över hela världen och vi är glada att få träffa dig på internationell nivå! Det är en ära att förse dig med skräddarsydd grafik över hela världen!