GRATIS expressfrakt på alla beställningar över 2000 Kr 4-5 dagar från beställning till leverans

Ansvarsfriskrivning

Vi hjälper gärna till med alla dina frågor!

Informationen på denna webbplats är endast avsedd för allmän information.

Informationen tillhandahålls av Backyard Design och även om vi strävar efter att hålla informationen uppdaterad och korrekt gör vi inga uttalanden eller garantier av något slag, uttryckliga eller underförstådda, om fullständighet, noggrannhet, tillförlitlighet, lämplighet eller tillgänglighet med avseende på webbplatsen eller informationen, produkterna, tjänsterna eller den relaterade grafiken som finns på webbplatsen för något ändamål. All tillit till sådan information sker därför helt på egen risk.

 

Under inga omständigheter kommer vi att vara ansvariga för någon förlust eller skada, inklusive men inte begränsat till indirekta förluster eller skador eller följdförluster eller skador, eller någon förlust eller skada som uppstår på grund av förlust av data eller vinst som uppstår på grund av, eller i samband med, användningen av denna webbplats.

 

Genom denna webbplats kan du länka till andra webbplatser som inte kontrolleras av Backyard Design .

 

Vi har ingen kontroll över dessa webbplatsers art, innehåll och tillgänglighet. Införandet av länkar innebär inte nödvändigtvis en rekommendation eller ett stöd för de åsikter som uttrycks där.

 

Alla ansträngningar görs för att webbplatsen ska vara tillgänglig och fungera smidigt. Backyard Design tar dock inget ansvar för, och kommer inte att hållas ansvarig för, att webbplatsen är tillfälligt otillgänglig på grund av tekniska problem utanför vår kontroll.

BEHÖVER DU HJÄLP?
KONTAKTA OSS NU!