GRATIS expressfrakt på alla beställningar över 2000 Kr 4-5 dagar från beställning till leverans

Försändelse

Vi hjälper gärna till med alla dina frågor!

Hur lång tid tar det att få en beställning?

Vi tillverkar och levererar från vårt huvudkontor i Tyskland. Efter att du har lagt en beställning hos oss och lämnat ditt utkast, levereras din design inom endast 24-48 timmar. Beroende på destinationslandet skickar vi vår beställning via GLS eller UPS. Det tar normalt mellan 1 och 3 arbetsdagar fram till leverans genom fraktentreprenören.

Kommer jag att anklagas för tullar?

Vi täcker alla tullar, så du behöver inte betala några extra tullar när din beställning anländer. Alla skatter ingår i det pris du ser och du kommer inte att drabbas av några extra kostnader. Om du skulle stöta på några svårigheter när det gäller importtullar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på info@backyarddesign.se Vi hjälper dig gärna att lösa eventuella problem.

Hur är det med förseningar i tullen?

Din beställning skickas med en av våra utvalda kurirer. Tyvärr finns det alltid en risk för förseningar vid gränsen, men vi arbetar hårt i samarbete med våra kurirer för att minimera dessa. Vid eventuella förseningar eller leveransproblem vänligen kontakta vår kundtjänst på info@backyarddesign.se.

Hur mycket kostar frakten?

Leveranskostnaderna kan variera beroende på destination och beräknas automatiskt. Internationella fraktkostnader från vårt huvudkontor i Tyskland är 19,90 USD för de flesta länder.

Varför kan jag inte hitta mitt land i beställningsformuläret?

Vi arbetar hårt för att leverera design till kunder från hela världen, men vi kan tyvärr inte leverera till Bermuda och Nya Kaledonien. Om ditt land inte finns med på vår webbplats kan du kontakta vår kundtjänst på info@backyarddesign.se

så undersöker vi situationen.

Hur returnerar jag en beställning?

För mer information om returer se vår avbokningspolicy.