GRATIS expressfrakt på alla beställningar över 2000 Kr 4-5 dagar från beställning till leverans

BACKYARD DESIGN VINYL

BACKYARD DESIGN VINYL - INNOVATION GENOM ERFARENHET

Ingen vinyl är perfekt, men vi kommer ganska nära.

Vad är det som gör ett bra material för cykelgrafik? Genom vår erfarenhet av motocrosssport har vi satt upp tydliga standarder när det gäller vidhäftning, applicering och förstås visuell utformning.

Tillsammans med en av USA:s största vinyltillverkare, Flexlab Vinyl Tech, har vi utvecklat vår egen vinyl som är skräddarsydd för att uppfylla sportens höga krav.

Vi utvecklar, testar och förbättrar ständigt vår produkt. Efter år av tester och hårt arbete har vi skapat vår egen vinylkomposition som skiljer vår grafik från de andra. Vi kan stolt säga att vi har satt ribban i kvalitetsfrågor på marknaden för grafik.

Vår grafik är gjord för att uppfylla dina krav hela vägen. Tack vare den integrerade honeycomb-luftkanaltekniken gör vår vinyl det möjligt att enkelt applicera och avlägsna instängda luftbubblor undertill. Den speciella överlaminaten ger ett utmärkt skydd mot väder och vind.

På grund av att vår vinyl är extra tjock är materialet ganska hårt och måste behandlas med en värmepistol vid applicering för att mjukas upp och möjliggöra en korrekt montering på plasten. Vi har skapat en videoguide om hur du installerar din cykelgrafik och du kan hitta den här.

Det som gör vår vinyl så tålig är dess tjocklek på 0,59 mm. Det är långt över genomsnittet och garanterar lång livslängd och hållbarhet även under de tuffaste förhållanden!

Eftersom vi vill förbättra vår produkt ständigt har vi ett nära samarbete med vår partner Flexlab i USA. Våra egna spårtester och din feedback hjälper oss att optimera och utjämna vår produkt.

Vi vill gärna höra vad du tycker! Låt oss veta om grafiken är till din smak. Vi kan bara förbättra oss med din hjälp!

Vår produkt talar mer än tusen ord och därför bjuder vi in dig att testa den själv!

Utskrift av högsta kvalitet

Vi använder toppmodern tryckteknik och har skapat ett brett utbud av färger som passar perfekt till ditt plastmärke.

Teknik för luftkanaler

De irriterande luftbubblorna är ett minne blott! Tack vare vår vinyls luftkanalteknik kan luftbubblor enkelt avlägsnas med hjälp av den skrapa som ingår i din beställning.

Bästa vinylen på marknaden

Vår slitstarka 0,59 mm tjocka vinyl med extra skyddande överlaminat ger de tuffaste dekaler som finns! Ryttare från hela världen svär på vår grafiks livslängd!

Välj din finish

Maximal kreativ frihet är det som gör oss till det främsta valet när det gäller stil. Du får anpassa din design in i minsta detalj. Matt, glansig eller glittrig finish - valet är ditt!

BAKGÅRD DESIGN VINYL I DETALJ

Tillverkad av erfarenhet. Beprövad på banan.

Strich 1.svg

Unik sammansättning

Genom vårt samarbete med Flexlab Vinyl har vi skapat ett material som är skräddarsytt för att uppfylla ryttarnas krav.

0,59 mm tjocklek

Tjockleken över genomsnittet ger lång livslängd även under de tuffaste förhållandena och på de grövsta spåren.

Lätt att applicera

Den unika luftkanaltekniken gör det enkelt att installera och ger ett perfekt fäste. Tack vare den speciella luftkanalstrukturen i form av en honungskaka blir det enkelt att ta bort luftbubblor!

Särskild överlaminat

Robust, väderbeständig och redo att åka! Vår överlaminat skyddar och förlänger din grafiks livslängd!

LÅNGVARIGA FÄRGER SOM ÄR TROGNA DEN URSPRUNGLIGA CYKELPLASTEN!

LJUSA OCH FYLLIGA FÄRGER

Vi får din cykel att se ut som ny!
Strich 1.svg

Kraftfulla neonfärger

Vill du ha något som skiljer dig från de andra? Vi erbjuder kraftfulla neonfärger för att se till att alla ögon är riktade mot dig.

Trogen de ursprungliga färgerna

Våra färger är optimerade och konfigurerade för att matcha färgerna i ditt varumärkes originalplast.

Weatherproofwhite.svg

Väderskyddad

Oavsett om det är vinter eller sommar, är din grafik gjord för att hålla länge. Med vår vinyl behöver du inte längre oroa dig för väderförhållanden.

Glitter, extra skyddsvinyl med mera

Det är här som funktionalitet möter stil. Våra speciella ytbehandlingar kompletterar ditt utseende och ser till att ditt kit är allt annat än tråkigt!