Vanliga frågor

Har du frågor till oss? I FAQs hittar du svaren på alla dina frågor om allt som har att göra med Backyard Design.

Allt om BYD-ID-verktyget

Självstudier – Hur du använder din grafik

https://www.youtube.com/watch?v=51pfaz3FQD4u0026amp;t=4s

Handledning – Hur man använder konfiguratorn

Mina uppladdade logotyper visas inte korrekt.

Om din uppladdade logotyp visas för liten eller med en vit rektangel, ser det ofta inte bra ut i konfiguratorn. Eftersom vi skickar en provkopia för varje beställning kommer vi också att revidera och anpassa dina uppladdade logotyper.

Varför måste jag välja mina plastdelar?

Så vi kan ta rätt mall för de installerade plastdelarna. Observera att konfiguratorn inte kan visa de valda plastdelarna.

Allmänna frågor om beställningar

Är en expressleverans möjlig?

Vi som aktiva åkare vet att du ibland kan glömma något och på tävlingsdagen vill du inte gå utan en smeknamnsdekoration. Mot en avgift erbjuder vi en expressleverans, men kunden ska kontakta oss i förväg via telefon eller e-post för att hitta en expresslösning.

Jag vill avbryta min beställning, är det möjligt?

Ja I grund och botten är det inte ett problem. Men vi behöver dig, som kan läsas i våra villkor, startade utkast med 50 € behandlingsavgift. Om du inte har fått ett utkast ännu kan du avbryta beställningen gratis.

Andra frågor

Vilken vinyl använder du?

Vi har ett nära samarbete med en av de största vinyltillverkarna för motocrossdekorer i USA och har utvecklat en ganska tjock och slitstark folie. Tack vare den inbyggda luftkanalstekniken i filmen kan den lätt limmas på utan att det bildas bubblor.

Min grafik löser sig efter kort tid, vad ska jag göra?

Först och främst håll oss lugn 🙂 Vi på Backyard Design är alla aktiva motocrossförare och testar våra produkter 2-3 gånger i veckan själva. Vi vet att det ofta finns problem med de nya Husqvarna- och KTM-modellerna i knäområdet, eftersom filmen är extremt het och därmed mjuk. Om du har problem med detta, ring oss bara eller skriv ett mejl så hittar vi en lösning tillsammans.

Kan jag beställa enskilda delar?

Ja detta är inte ett problem. Enkel beställning kostar per del 24,90 € (utan speciella färger).

Hur går jag med i BYD-teamet?

Under menyalternativet #BYDTeam kan du fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig.